Köpvillkormån-fre 11 - 18

lör 11 - 15

Köpinformation


Allmänt


För att handla hos oss måste du vara 18 år. Genom att skicka din beställning samtycker du till att ditt namn och personuppgifter registreras i vår kunddatabas. Gimbri Design AB förmedlar aldrig dina personuppgifter vidare. När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss via e-mail till gimbridesign@telia.com. Har du inte erhållit en orderbekräftelse inom 3 dygn är du varmt välkommen att höra av dig.


Alla priser är angivna i Svenska kronor inklusive gällande moms (f.n. 25% böcker 6%) Ditt kvitto skickas till dig via e-mail.Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Självklart kontaktar vi dig om du har fått fel pris på din orderbekräftelse och du har full rätt att annullera din beställning.


Observera! lokala avgifter som tull, skatt och andra hanteringskostnader kan tillkomma för länder utanför EU och betalas alltid av mottagaren.


Betalningsalternativ


SWISH (0 KR) Kommer inom kort


Betala in till vårt konto bg 220-8981 vid utebliven betalning annuleras din beställning.


 

Ångerrätt / Reklamation / Returnera varaSom kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansförsäljningslagen. Det innebär att om du köper en vara hos Gimbri design, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 14 dagar men först efter att de returnerade produkterna kommit oss tillhanda. Som kund betalar du själv returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Du som konsument ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt.


Vid köp av en vara som ska tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars fått en tydlig personlig prägling gäller ej ångerrätt

Innan du skickar tillbaka en produkt måste du alltid kontakta oss först eller logga in på ditt konto för att få ett Returnummer (RN), samt information om vart produkten ska skickas. Ett RN är giltigt i 14 dagar från att det tilldelats. Du bör alltså skicka returen så snart du fått ett RN, men senast inom 14 dagar.

Så fort vi tar emot paketet och verifierar att den returnerade produkten stämmer överens med returanvisningarna, att produkten är oanvänd och i fint skick samt att den returnerats tillsammans med originalförpackning med tillhörande emballage får du en bekräftelse via e-post om att din retur har accepterats. Därefter, beroende på vilken betalningsmetod du använde vid köptillfället, görs en återbetalning med samma metod. Det innebär att återbetalningar endast kan ske till samma källa som du använde för att köpa produkterna från början (kreditkortssköp betalas till exempel tillbaka till ditt kreditkort).


Skicka din retur till: Gimbri Design AB, Vamlingbo Ängvards 318, 62331 Burgsvik


ReklamationNaturligtvis har du garanti på de produkter du köper hos oss. Minst ett år och det gäller alla, privatpersoner och företag. Som privatperson omfattas du även av konsumentköplagen vilken ger dig reklamations rätt på upp till 3 år du kan läsa mer om detta på konsumentverkets egen hemsida. Meddela oss varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig. Är varan felaktig eller felexpedierad står vi för returfrakten.


Skicka din reklamation till: Gimbri Design AB, Vamlingbo Ängvards 318, 62331 Burgsvik


Har du ytterligare frågor tveka inte att kontakta, du når oss via e-mail på gimbridesign.se

Gimbri design följer konsumentköplagen vid reklamationer och vid ev. tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer


Leveransvillkor / Fraktkostnad


SVERIGE:

Vi följer för  Svenska Postens, Postnord prislistor.EUROPA:

Vi följer Svenska Postens, Postnord prislistor med en minsta kosntad på 28 krLÄNDER UTANFÖR EU:

Lokala avgifter som tull, skatt och andra hanteringskostnader kan tillkomma för länder utanför EU och betalas alltid av mottagaren.Leveranstid2-3 Dagar men tänk på att det kan dröja 2-3 dagar innan din betalning är oss tillhanda.


Gimbri Design AB

Hoburgsvägen 31

Burgsvik (väg 142 genom Burgsvik)


gimbridesign@telia.com

070 8462248

Copyright @ All Rights Reserved